Races

Vi har en ambition om at få så mange som overhovedet muligt ud og køre adventureraces. Om det er 50. gange eller aller første gang man skal afsted, så findes der et løb der perfekt matcher ens evner. Aarhus Adventure vil gerne være et sted hvor man finde nye holdkammerater at køre løb med.
 
 
Aarhus adventur cup:
Aarhus Adventure afholder 6 adventureraces om året. Det er fyraftensløb, hvor alle kan være med og varer normalt 3 timer. Det er et godt sted at starte som begynder, men er også et velegnet træningsløb til mere rutinerede. Hold øje med opslag i facebookgruppen om hvornår næste race er.
 
Hvis du gerne vil på et race, så kan du starte med at skrive inde på Aarhus Adventures facebook side om der er andre der vil med. Et andet udgangspunkt kunne være at gå ind på DARU og finde et adventurerace i løbskalederen som du kunne tænke dig at køre. Mangler du gode råd om alt fra køb af cykel til energiindtag eller taktik, så stil dit spørgsmål på facebookgruppen, hvor der er masser af hjælp at hente hos de andre medlemmer.
 
Thy
Aarhus Adventure